MOSSO PRO BORDLAMPE FRA KONCEPT

GÅ TIL FORSIDE / HOME

Mosso Pro bordlampe - den intelligente lampe Koncept MossoPropå arbejdsbordet

NY TEKNOLOGI FRA KONCEPT  -  DEN INTELLIGENTE LAMPE
Det prisvindende lampe-brand KONCEPT har for længst slået sig fast som innovativt og nyskabende, både når det gælder selve lampedesignet, lyset og omtanke for miljøet.

Den nye
Mosso® Pro bordlampe og Mosso® Pro Floor gulvlampe kombinerer avanceret LED teknologi med intelligent designet optik og har en ydeevne på 99 Lumen/Watt, hvilket er ganske enestående. Derudover kan lysets farve justeres fra varm til kold og naturligvis alle toner derimellem.

Lampehovedet kan drejes i alle retninger og vippes i præcis den ønskede vinkel, så arbejds- eller læselyset altid er optimalt. Lamperne har indbygget trinløs lysdæmper og en bevægelsessensor, der kan aktiveres til at afbryde lampen, hvis der ikke registreres nogen bevægelse i mere end 15 minutter og vende tilbage til den oprindelige indstilling ved bevægelse. En
Mosso® Pro lampe tager med andre ord en morfar sammen med dig, hvis du falder i søvn i stolen, og vågner op sammen med dig igen. Det kalder vi god lampeservice.

Mosso® Pro leveres med en standardbase eller en USB opladerbase, og derudover kan der tilkøbes en trådløs opladerbase til Qi-kompatible mobiltelefoner. Mosso® Pro Floor har indbygget USB port.


Miljø-info:
Lamperne indeholder en stor del genvundet materiale.
Aluminiumskabinettet er fuldt genanvendeligt.
Farverne kommer fra vandbaseret maling.
Emballagens karton er FSC certificeret.
Led-lysene er fri for kviksølv.

Teknisk specifikationer bordlampe - klik her
Brugsanvisning / manual - klik her

Video om Mosso Pro - Klik her

In-Light  HOME