Z-BAR GULVLAMPE FRA KONCEPT

GÅ TIL FORSIDE / HOME
Z-Bar gulvlampe fra Koncept  Z-Bar floor fra Koncept 
 

Z-BAR FLOOR - EN LYSENDE STREG I LUFTEN
 
Lamper kan være svære at få integreret i et rum, men Z-Bar serien fra KONCEPT er så slank, elegant og diskret, at den kan glide ind alle vegne uanset rummets stil – som en streg i luften.

Z-Bar giver et præcist og flimrefrit lys, og det super-fleksible armatur kan svinges, drejes og roteres i alle retninger helt efter behov, og da den leveres med en tung, stabil fod, holder den balancen, uanset hvordan den indstilles. Lampen har trinløs lysdæmper, så den kun giver det lys, der er brug for, og den kan tilsluttes en sensor, så lyset slukkes, når der ikke er registreret bevægelse i 15 minutter.
I betragtning af, at LED lamperne i Z-Bar serien i forvejen kun bruger mellem 6,5-9,5 W, fås det nok ikke mere energi- og miljøbevidst. Derudover består lampen af mere end 1/3 genvundet materiale, aluminiumkabinettet kan genanvendes fuldt ud, malingen, der bruges, er vandbaseret, al emballagens karton er FSC certificeret, og LED lysene er fri for kviksølv.
Der er med andre ord både energi, CO2 og penge at spare, og så kan det meste af lampen genbruges bagefter. Z-Bar-serien har forståeligt nok vundet flere designpriser, og for os forbrugere er serien bestemt også ren gevinst

 Teknisk specifkationer - pdf fil - KLIK HER
Manual - KLIK HER

In-Light